ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Εντατικό σεμινάριο Materia medica από την ΕΕΟΙ, 2015

Κατηγορίες: Συνέδρια
Εικόνα Άρθρου

2ο Summer School, 2015

2ο Summer School

πανεπιστήμιο αιγαίου Η ΕΕΟΙ οργανώνει εντατικό σεμινάριο MATERIA MEDICA με διεθνή συμμετοχή, όπου και θα διδαχθούν φάρμακα με τις διαφορικές διαγνώσεις, τεχνικές συνταγογράφησης και θα γίνουν παρουσίασεις ιστορικών.

Το εντατικό σεμινάριο θα γίνει στη Σύρο, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, από τις 19 μέχρι τις 23 Αυγούστου 2015 και μπορούν να το παρακολουθήσουν γιατροί, οδοντίατροι & φαρμακοποιοί.

Ιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί και φοιτητές αντίστοιχων σχολών έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενώ για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα πρέπει να καταβληθεί το συμβολικό ποσό των 70 Ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται για την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία των εργασιών του. Στη δήλωση συμμετοχής, απαιτείται η καταγραφή των αναλυτικών στοιχείων σας, δηλαδή ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, αριθμός κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση.

Για την παρακολούθηση είναι απαραίτητη η προεγγραφή.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Επικοινωνία: για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6934.014165 (κα Μ.Μεταξά).

Προεγγραφή: χρειάζεται να στείλετε SMS στο 6934.014165 και δηλώνοντας: "Προεγγραφή 2ου Summer School, ονοματεπώνυμο, ιδιότητα (γιατρός, οδοντίατρος, φαρμακοποιός), κινητό, email". Η ΕΕΟΙ θα επικοινωνήσει με τους ενδιαφερόμενους στο τέλος Ιουνίου για τις λεπτομέρειες συμμετοχής.




-