ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Eλληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Ε.E.O.I)

Πρόεδρος:
Δημ. Παπαμεθοδίου, MD
Νευρολόγος

Αντιπρόεδρος:
Βασίλειος Φωτιάδης, MD
Γενικός Ιατρός

Γενικός Γραμματέας:
Σπυρίδων Κυβέλλος, MD
Πνευμονολόγος

Ταμείας:
Ελευθέριος Ταπάκης, MD
Γενικός Ιατρός

Μέλη:
Λεωνίδας Βελλόπουλος, MD, Γενικός Ιατρός
Πέτρος Γαρζώνης, MD, Παθολόγος
Κων/νος Τσιτινίδης, MD, Ακτινολόγος

Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

Μακεδονίας 10 Αθήνα, 104 33
Tηλ-Fax: 210 - 8237771 Αθήνα
Tηλ-Fax: 2310 - 280698 Θεσσαλονίκη homeopathy.gr@gmail.com

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ: 1971

Μέλος της LIGA MEDICORUM HOMEOPATHICA INTERNATIONAL
lmhi - liga medicorum homeopathica international
και της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
ech european committee for homeopathy

Γραμματέας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Ε.Ο.Ι.
Μαρία Β. Μεταξά, ΜSc, τηλ: 210-8237771 , 6934.014165 , ira[at]aueb.gr

Γραμματεία Θεσσαλονίκης
Χριστίνα Τσορντανίδου, 2310-744012

Η Γραμματεία λειτουργεί ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-1.30 μ.μ. καθώς και τις απογευματινές ώρες ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 6-8.30 μ.μ. και τις υπόλοιπες μέρες κατόπιν συννενόησης με την Μαρία Β. Μεταξά στο τηλέφωνο 6934014165.

Σημείωση: τo e-mail του homeopathy.gr δεν αποτελεί προσωπικό ιατρικό σύμβουλο. Παρακαλούμε θερμά οι πιθανές ερωτήσεις σας να μην αφορούν τη διάγνωση ή θεραπεία συγκεκριμένων ιατρικών περιστατικών. "Τηλε-διαγνώσεις" δεν γίνονται, καθώς τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ιατρική πράξη, την πλήρη μελέτη του ιστορικού και εν τέλει την προσωπική σχέση ιατρού-ασθενούς.

Επικοινωνία

Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

Η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής που ιδρύθηκε το 1971 αριθμεί σήμερα 410 Τακτικά Μέλη και 80 Δόκιμα Μέλη, μόνο γιατρούς, οι οποίοι είναι και μέλη των κατά τόπους Ιατρικών Συλλόγων. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της στο χώρο της υγείας δια μέσου των μελών της τα τελευταία 45 χρόνια σε χιλιάδες Ελληνες πολίτες.

H Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής είναι ο αναγνωρισμένος επιστημονικός, εκπαιδευτικός και συνδικαλιστικός φορέας των Ελλήνων Ομοιοπαθητικών γιατρών. Στόχος της ΕΕΟΙ είναι η προαγωγή της ομοιοπαθητικής ιατρικής και προς αυτό το στόχο παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στην κλασική ομοιοπαθητική, διοργανώνει επιστημονικά συνέδρια, διαλέξεις, ερευνητικό πρόγραμμα, και διασφαλίζει ότι γιατροί με άδεια άσκησης Ιατρικού επαγγέλματος ασκούν υψηλής ποιότητας Κλασσική Ομοιοπαθητική στους έλληνες πολίτες.

Λίστα Ελλήνων Ομοιοπαθητικών Ιατρών - Τακτικά μέλη της Ε.Ε.Ο.Ι. Η ομοιοπαθητική είναι ιατρική πράξη.

ΕΕΟΙ: ποιότητα στην ομοιοπαθητική ιατρική

ελληνική εταιρεία ομοιοπαθητικής ιατρικής

Η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ) είναι η: - επιστημονική μη κερδοσκοπική ιατρική εταιρεία - η ιατρική ομοιοπαθητική εταιρεία που συμμετέχει ενεργά στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ομοιοπαθητική (ECH) ως πλήρως αναγνωρισμένο μέλος τα τελευταία 30 χρόνια - η μόνη επιστημονική εταιρεία που συμμετέχει στην εκπαίδευση του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master) στην Κλασική Ομοιοπαθητική του Πανεπιστημίου Αιγαίου - συνεργάζεται στενά με την Ελληνική Εταιρεία Κλασικής Ομοιοπαθητικής Οδοντιατρικής (ΕΕΚΟΟ) - μέλη της ΕΕΟΙ συμμετέχουν ενεργά από το 2008 στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΑ και του ΠΙΣ, εκλεγμένα μέσω της Ανεξάρτητης Ιατρικής Κίνησης (ΑΙΚ).

Σημείωση: για οποιαδήποτε αλλαγή στοιχείων Ιατρών και Φαρμακοποιών (διεύθυνση, τηλέφωνα, διευρυμένο ωράριο, εφημερίες, κλπ), οι ενδιαφερόμενοι απαραιτήτως επικοινωνούν MONO ΔΙΑΜΕΣΟΥ της γραμματείας της ΕΕΟΙ.

-