ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ομοιοπαθητική εκπαίδευση για κτηνίατρους

Κατηγορίες: Εκπαίδευση
Εικόνα Άρθρου

Μαθήματα Ομοιοπαθητικής από την Ε.Ε.Ο.Ι. για κτηνίατρους

Τα μαθήματα Ομοιοπαθητικής (εντός Σαββατοκύριακου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από 10 π.μ. έως 4 μ.μ., από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο) μπορούν να παρακολουθήσουν γιατροί, φαρμακοποιοί, οδοντίατροι και κτηνίατροι (πτυχιούχοι και φοιτητές).

Τα μαθήματα διεξάγονται σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα με ζωντανή διδασκαλία, σε χώρο που διαθέτει όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, με προβολή slides, video και τηλεδιασκέψεις, ενώ φυσικά δίνεται η δυνατότητα συζήτησης και ερωτήσεων επί της διδακτέας ύλης.

Οι διδάσκοντες είναι το μεγάλο προσόν του εκπαιδευτικού προγράμματος, καθώς στην ΕΕΟΙ ανήκουν οι πιο έμπειροι ομοιοπαθητικοί γιατροί στην Ελλάδα, οι οποίοι καταθέτουν πείρα δεκαετιών στο ακροατήριο των σπουδαστών μας, προσφέροντας ολοκληρωμένη και σφαιρική γνώση, με τον απαραίτητο πλουραλισμό.

Τι προσφέρει η εκπαίδευση της ΕΕΟΙ στους κτηνίατρους

Οι κτηνίατροι θα πρέπει να παρακολουθήσουν το πλήρες διετές πρόγραμμα των ιατρών, και μπορούν να έχουν ειδικά μαθήματα, και πρακτική εξάσκηση από έμπειρους ομοιοπαθητικούς κτηνιάτρους που συνεργάζονται με την εταιρεία μας. Στο τέλος των σπουδών θα δώσουν εξετάσεις και θα πάρουν το ειδικό δίπλωμα της ΕΕΟΙ.


Στην Αθηνα τα μαθηματα ομοιοπαθητικης 2017-2018 θα διεξαχθουν στο Κέντρο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Μαρούσι, 1ο έτος) & γραφεια της ΕΕΟΙ (2ο έτος).

Περισσοτερες πληροφοριες για τα μαθηματα στην Αθηνα στη γραμματεια της ΕΕΟΙ (6934.014165 και 210-8237771). Για τα μαθηματα στη Θεσσαλονικη, για πληροφοριες επικοινωνηστε στο τηλ. 2310-272100 (κ.Φωτιάδης).


-