ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ομοιοπαθητική εκπαίδευση για οδοντίατρους

Κατηγορίες: Εκπαίδευση
Εικόνα Άρθρου

Μαθήματα Ομοιοπαθητικής από την Ε.Ε.Ο.Ι. για οδοντίατρους

Τα μαθήματα Ομοιοπαθητικής (εντός Σαββατοκύριακου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από 10 π.μ. έως 4 μ.μ., από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο) μπορούν να παρακολουθήσουν γιατροί, φαρμακοποιοί, οδοντίατροι και κτηνίατροι (πτυχιούχοι και φοιτητές).

Τα μαθήματα διεξάγονται σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα με ζωντανή διδασκαλία, σε χώρο που διαθέτει όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, με προβολή slides, video και τηλεδιασκέψεις, ενώ φυσικά δίνεται η δυνατότητα συζήτησης και ερωτήσεων επί της διδακτέας ύλης.

Οι διδάσκοντες είναι το μεγάλο προσόν του εκπαιδευτικού προγράμματος, καθώς στην ΕΕΟΙ ανήκουν οι πιο έμπειροι ομοιοπαθητικοί γιατροί στην Ελλάδα, οι οποίοι καταθέτουν πείρα δεκαετιών στο ακροατήριο των σπουδαστών μας, προσφέροντας ολοκληρωμένη και σφαιρική γνώση, με τον απαραίτητο πλουραλισμό.

Τι προσφέρει η εκπαίδευση της Ε.Ε.Ο.Ι στους οδοντίατρους

Οι οδοντίατροι παρακολουθούν το πλήρες διετές πρόγραμμα των ιατρών και στη συνέχεια 1 χρόνο πρακτικής εξάσκησης σε οδοντιατρεία. Η ΕΕΟΙ συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρεία Κλασικής Οδοντιατρικής Ομοιοπαθητικής (ΕΕΚΟΟ) και στο βασικό εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, αλλά και σε άλλες επιστημονικές ή κοινωνικές εκδηλώσεις, και μαζί προσφέρουν, εκτός των ειδικών μαθημάτων, βοήθεια και υποστήριξη στους σπουδαστές και απόφοιτους ομοιοπαθητικούς οδοντιάτρους της ΕΕΟΙ. Διαβάστε περισσότερα για την εκπαίδευση οδοντιάτρων στην ομοιοπαθητική.

 

Στην Αθηνα τα μαθηματα ομοιοπαθητικης 2018-2019 θα διεξαχθουν στο Κέντρο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (1ο έτος) & γραφεια της ΕΕΟΙ (2ο έτος).

Περισσοτερες πληροφοριες για τα μαθηματα στην Αθηνα στη γραμματεια της ΕΕΟΙ (6934.014165 και 210-8237771). Για τα μαθηματα στη Θεσσαλονικη, για πληροφοριες επικοινωνηστε στο τηλ. 2310-272100 (κ.Φωτιάδης).-