ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Διημερίδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στην ομοιοπαθητική

Κατηγορίες: Εκπαίδευση
Εικόνα Άρθρου

Διημερίδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στην ομοιοπαθητική

Διημερίδες συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στην ομοιοπαθητική από την Ε.Ε.Ο.Ι.

Η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ο.Ι.) διοργανώνει διημερίδες για όλα τα μέλη της με θέματα που ενδιαφέρουν ακόμα και τους πιο έμπειρους συναδέλφους, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παρουσιάζονται και συζητούνται:
- Ενδιαφέροντα περιστατικά
- Materia Medica νεοαναδεικνυόμενων μικρών φαρμάκων, εμπλουτισμός των μεγάλων και πιο γνωστών φαρμάκων με νέα στοιχεία από την εμπειρία των γιατρών.
- Διαφορικές διαγνώσεις.
- Ενδιαφέροντα στοιχεία θεωρίας .
- Ενημέρωση από διεθνή συνέδρια και επιτροπές.
- Ανταλλαγή απόψεων .
- Πρωτότυπες διαλέξεις σχετικές με την ομοιοπαθητική από μέλη μας ή άλλες προσωπικότητες.

Οι διημερίδες είναι ένα φιλόξενο και ανοιχτό σε όλους βήμα παρουσίασης της δουλειάς των ομοιοπαθητικών γιατρών, ένα βήμα ανταλλαγής εμπειρίας πού όλοι ξέρουμε πόσο αργά και κοπιαστικά συσσωρεύεται στα ιατρεία μας αλλά και μια ευκαιρία καταγραφής αυτής της εμπειρίας που θα εμπλουτίσει τα μέχρι τώρα συγκεντρωμένα δεδομένα και γνώση μας.

Πρόκειται επίσης για μια ευκαιρία να γνωρισθούν τα παλιά και τα νέα μέλη μεταξύ τους , να δούμε συναδέλφους μας από τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Τις διημερίδες θα παρακολουθούν και οι σπουδαστές της Ε.Ε.Ο.Ι. του δεύτερου έτους της βασικής εκπαίδευσης στην ομοιοπαθητική, καθώς αυτές περιλαμβάνονται ως μέρος του προγράμματός τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους οι διημερίδες της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης πρέπει να επιτύχουν και να γίνουν θεσμός και αυτό θα κατορθωθεί με τη δική σας παρουσία και στο ακροατήριο αλλά κυρίως στο βήμα των ομιλιών και συζητήσεων.

Σημείωση: τις διημερίδες μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα μέλη της ΕΕΟΙ (τακτικά και δόκιμα) και οι φοιτητές του 2ου έτους του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΕΟΙ. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ (για τους 2ετείς φοιτητές είναι δωρεάν).

Ημερομηνίες 2012-2013: αναμένεται να ανακοινωθούν.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες: 210.7513845 (Ε. Στρατηγάκη)

Ευγενία Στρατηγάκη
-