ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

65ο Διεθνές συνέδριο LIGA, 18-22 Μαίου 2010

Κατηγορίες: Συνέδρια
Εικόνα Άρθρου

65ο Διεθνές ομοιοπαθητικό συνέδριο LIGA, 18-22 Μαίου 2010

65ο Διεθνές ομοιοπαθητικό συνέδριο LIGA, 18-22 Μαίου 2010

65ο Διεθνές ομοιοπαθητικό συνέδριο LIGA, 18-22 Μαίου 2010 Το 65ο συνέδριο της LIGA θα διεξαχθεί στο Los Angeles (Redondo Beach, Καλιφόρνια) στις 18-22 Μαίου 2010. Ο τίτλος του συνεδρίου είναι «Μια ομοιοπαθητική Οδύσσεια» και όπως εξηγεί ο διοργανωτής του συνεδρίου Richard Hiltner «ο τίτλος του συνεδρίου είναι εμπνευσμένος από το επικό ποίημα του Ομήρου. Οπως ο Οδυσσέας έπρεπε να περάσει πολλές δοκιμασίες και βάσανα ώστε να επιτύχει το θρίαμβό του, το ίδιο έχει συμβεί και με την ομοιοπαθητική. Είναι λίγες οι επιστήμες που έπρεπε να αντέξουν τέτοιες δοκιμασίες».

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι πλούσια, περιλαμβάνοντας θέματα που αφορούν μιάσματα, θεραπεία καρκίνου και αυτοάνοσων νοσημάτων, παιδιατρικές μελέτες, materia medica, φάρμακα φιδιών, provings, oμοιοπαθητική βασισμένη σε αποδείξεις (evidence based medicine), τρέχουσες εξελίξεις στην οδοντιατρική και κτηνιατρική ομοιοπαθητική. Στο συνέδριο θα εξερευνηθεί ο ζωτικός ρόλος που μπορεί να παίξει η ομοιοπαθητική στο μέλλον της ιατρικής. Αυτή η ιστορική συνάντηση συμπίπτει με την 200η επέτειο από την έκδοση του Οργανον του Χάνεμαν. Οι ομιλητές προέρχονται από όλο τον κόσμο και περιλαμβάνουν για παράδειγμα τους:
Peter Fisher (Αγγλία), Roger Morrison (Η.Π.Α.), Carlos Campora (Αργεντινή), Anton Rohrer (Αυστρία), Andre Saine (Καναδάς), Josef Schmidt (Γερμανία), Didier Grandgeorge (Γαλλία), Sadhna Thakkar (Ινδία), Farokh Master (Ινδία), Roberto Petrucci (Ιταλία), Klaus von Ammon (Ελβετία), Iris Bell (Η.Π.Α.), Richard Moskowitz (USA) Todd Rowe (USA), και άλλοι.

Η εγγραφή στο συνέδριο κοστίζει 360 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.liga2010.org
-