ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ο καλύτερος ομοιοπαθητικός 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις
Εικόνα Άρθρου

 

Ο καλύτερος ομοιοπαθητικός 

Ο καλύτερος ομοιοπαθητικός είναι ένας ειδικός γιατρός ο οποίος έχει εξειδικευθεί στην Ομοιοπαθητική Ιατρική. Χρησιμοποιεί τη προσέγγιση της ομοιοπαθητικής ιατρικής και τα ομοιοπαθητικά φάρμακα για την αντιμετώπισει τα διάφορα συμπτώματα και νόσους που ταλαιπωρούν ένα ασθενή.

Ο ειδικός ομοιοπαθητικός γιατρός θα κάνει ερωτήσεις που αφορούν το ιστορικό σας και τα συμπτώματά σας, αλλά και πρόσθετες ερωτήσεις διαμέσου των οποίων γίνεται η επιλογή των ομοιοπαθητικών φαρμάκων.

Ο καλύτερος ομοιοπαθητικός μπορεί να εκτιμήσει την σοβαρότητα της κατάστασης και να σας προτείνει θεραπευτικές επιλογές. Εάν η κατάσταση το απαιτεί, μπορεί να σας συνταγογραφήσει και φάρμακα ή να σας παραπέμψει σε κάποιον άλλο γιατρό. Η άσκηση της ομοιοπαθητικής ιατρικής είναι λειτούργημα που αποσκοπεί στη διατήρηση, βελτίωση και αποκατάσταση της σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου, καθώς και στην ανακούφισή του από τον πόνο.

Είναι πολύ σημαντικό ο ομοιοπαθητικός σας να είναι και γιατρός, γιατί μπορεί να εκτιμήσει σωστά την κατάσταση που αντιμετωπίζετε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς υπάρχουν διάφοροι που χρησιμοποιούν τον προσδιοριστικό όρο "ομοιοπαθητικός" και "ειδικός ομοιοπαθητικός" χωρίς να είναι γιατροί, παραπλανώντας ουσιαστικά τους ασθενείς, με αυτό τον όρο που παραπέμπει σε ειδικό γιατρό, όπως o "Ειδικός παθολόγος".

Ο καλύτερος ομοιοπαθητικός γιατρός

Μπορείτε να εμπιστευτείτε την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής για να επιλέξετε τον καλύτερο ομοιοπαθητικό γιατρό που μπορεί να σας βοηθήσει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζετε. Δείτε τη λίστα με τους ειδικούς ομοιοπαθητικούς γιατρούς.

ελληνική εταιρεία ομοιοπαθητικής ιατρικής


-