ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Ενημερωτικό δελτίο - Ομοιοπαθητική Ιατρική - Ελληνική Εταιρία - oμοιοπαθητικη στην Ελλάδα

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις
Εικόνα Άρθρου

Ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Καλωσήλθατε στην Ομοιοπαθητική διαδικτυακή κοινότητα.

Γιατί να εγγραφείτε ;

ομοιοπαθητική ενημέρωση

Η Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ) στα πλαίσια της προσπάθειάς της, για ενημέρωση των ασθενών και αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους ενδιαφερομένους καθιέρωσε ένα σύγχρονο τρόπο πληροφόρησής (αποστολή ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) σε θέματα σχετικά με την Ομοιοπαθητική και την Υγεία γενικότερα. Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλετε τα παρακάτω πεδία με τα στοιχεία σας έτσι ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε την ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μάθετε περισσότερα.

Λάβετε όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την Ομοιοπαθητική, την Ιατρική, τα εμβόλια, και τα υπόλοιπα σχετικά με την Υγεία θέματα. Η πληροφόρηση σας δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα υγείας.

ομοιοπαθητική ενημέρωση

Σας αποστέλονται σημαντικά νέα.

Οι γιατροί της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής μαζεύουν και αναλύουν τις πληροφορίες. Και αυτό για να σας παρουσιάσουν ένα περιεκτικό δελτίο με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε - τις πιο σημαντικές πληροφορίες που θα σας οφελήσουν τα μέγιστα. Είναι πολύτιμη πληροφόρηση.

1. Διεύθυνση email:
Εγγραφή
Διαγραφή
Επανάληψη αποστολής μηνύματος επιβεβαίωσης / Τροποποίηση ρυθμήσεων εγγραφής

2. Ενδιαφέρεστε για την Ομοιοπαθητική κυρίως ως:

3. Επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας:

4. Ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε πληροφορίες για: (διαλέξτε όλα όσα επιθυμείτε)

Γενικές πληροφορίες για την Ομοιοπαθητική και σημαντικά θέματα Υγείας
Ανανεώσεις ιστοσελίδας Homeopathy.gr
Μαθήματα Ομοιοπαθητικής
Βιβλία και προγράμματα (λογισμικό) Ομοιοπαθητικής
Ανακοινώσεις τις ΕΕΟΙ

Για να αρχίσετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο ομοιοπαθητικής του Homeopathy.gr χρειάζεται πρώτα να ολοκληρώσετε την δωρεάν εγγραφή σας. Για λόγους ασφαλείας, θα λάβετε ένα μήνυμα email στην διεύθυνση που δώσατε που θα χρειαστεί επιβεβαίωση, πριν ολοκληρωθεί επιτυχώς η εγγραφή.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε το όνομα @homeopathy.gr στη λίστα των "φίλων" σας στις ρυθμίσεις του email σας, έτσι ώστε να αποφύγετε την περίπτωση να απορριφθεί το ενημερωτικό Ομοιοπαθητικό δελτίο και την επιβεβαίωση ως spam.

Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο προβλήμα με την εγγραφής σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον διαχειριστή της ιστοσελίδας στο drvathisyahoo.com-