ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

Κατηγορίες: Διάφορα
Εικόνα Άρθρου

Χαιρετισμός του Προέδρου της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το φθινοπωρινό έκτο τεύχος του HomeoNews είναι στα χέρια σας. Οι προσπάθειες και ο στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής έχουν μακροχρόνιο και εντατικό χαρακτήρα και δεν θα σταματήσουν στις όποιες δυσκολίες.

Από αυτό το τεύχος θα υπάρχει και μια προσπάθεια αναβάθμισης και εμπλουτισμού της ύλης του (περιμένουμε άρθρα σας).

Ο εκλεκτός συνάδελφος Βασίλης Φωτιάδης με άοκνες προσπάθειες οργανώνει και συντονίζει την διημερίδα που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη (Helexpo) όπου και θέλουμε την καθολική συμμετοχή σας.

Στον ίδιο χώρο και τόπο θα γίινει και έκτακτη γενική συνέλευση της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, με θέμα την εκπαίδευση νέων μελών και την εκλογή νέου αντι-προέδρου για τη LIGA. Ο επίσης εκλεκτός συνάδελφος Νίκος Τσάμης έχει ήδη ξεκινήσει τις προπαρασκευαστικές κινήσεις για το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοιοπαθητικής Ιατρικής που θα γίνει στην Αθήνα το 2007.

Λόγω αυξημένων αναγκών της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (δημόσιες σχέσεις, εκπαιδευτικό, αναβάθμιση ιστοσελίδας, κλπ) θα θέλαμε και άλλα έμπειρα στελέχη να βοηθήσουν στην κοινή προσπάθεια.

Επίσης είναι απαραίτητη η άμεση τακτοποίηση των συνδρομών για την εύρυθμη λειτουργία της Εταιρίας (πληροφορίες κ. Μεταξά). Θα συνεχιστούν οι μετεκπαιδευτικές συναντήσεις στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο (πληροφορίες κ. Στρατηγάκη) καθώς και οι εκδηλώσεις για το κοινό του Συλλόγου Φίλων της Ομοιοπαθητικής (πληροφορίες κ. Κάτσου, πρόεδρο του ΣΦΟΙ) όπως η τελευταία επιτυχής ομιλία του εκλεκτού μας συναδέλφου Νίκου Κορακίτη στο Απολλώνειο κέντρο.

Θέλουμε την ενεργό παρουσία σας και συμπαράστασή σας, για να συνεχίσουμε μαζί την πορεία προς θεσμική καταχώρηση στον Ελληνικό χώρο. Επίκειται συνάντηση με αρχές του Υπουργείου Υγείας καθώς και συνέχιση της δουλειάς στην επιτροπή του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.) για την Ομοιοπαθητική.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και χρειάζεται ενότητα στο χώρο, αποφυγή συγκρούσεων προσωπικού χαρακτήρα και συνολική προσπάθεια για τους κοινούς μας Ομοιοπαθητικούς σκοπούς.

Κ. Τσιτινίδης
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής
-