ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Είχα πονοκεφάλους από μικρό παιδί - πολυκυστικές ωοθήκες

Κατηγορίες: Γυναικολογία
Εικόνα Άρθρου

Είχα πονοκεφάλους από μικρό παιδί - πολυκυστικές ωοθήκες

Είχα πονοκεφάλους από μικρό παιδί

Πονοκεφάλους είχα από μικρό παιδί. Όπως και η μητέρα μου και η γιαγιά μου, ʼρα όπως με είχαν διαβεβαιώσει μετά από σειρές εξετάσεων ήταν κληρονομικό και δεν γινόταν τίποτα για την αποτελεσματική τους αντιμετώπιση. Μόνο παυσίπονα στις κρίσεις, άλλοτε ήπια άλλοτε ισχυρότερα. Για τις πολύ έντονες κρίσεις, ισχυρά υπόθετα. Έχοντας μια έμφυτη αντιπάθεια προς τα φάρμακα, ανακούφιζαν μεν τις κρίσεις μου, επιβάρυναν όμως την υγεία μου και τον ψυχισμό μου.

Για την Ομοιοπαθητική είχα ακούσει από πολλές πηγές. Ζώντας χρόνια στο εξωτερικό εντυπωσιάστηκα και από την διεθνή φήμη του συγκεκριμένου Κέντρου. Μετά από παρότρυνση της μητέρας μου, γνώρισα προσωπικά την κυρία Αντωνίου πριν από δυόμισι χρόνια. Η συνάντηση μαζί της μου έδωσε αμέσως να καταλάβω που βασίζεται η φήμη της Ομοιοπαθητικής. Με βαθύτατη κατανόηση και χωρίς προκαταλήψεις πήρε το λεπτομερέστατο ιστορικό μου, δημιουργώντας μου αμέσως ένα αίσθημα απεριόριστης εμπιστοσύνης.

Η θεραπεία μου άρχισε αμέσως, σταματώντας όλα τα άλλα φάρμακα που έπαιρνα μέχρι τότε. Οι πονοκέφαλοι μου περιορίστηκαν ήδη μετά από λίγους μήνες και οι ισχυρές μου κρίσεις έδωσαν σύντομα την θέση τους σε μικρούς πονοκεφάλους που αντιμετωπίζονταν με μισή ασπιρίνη τη φορά. Με τον καιρό και την συνεχή θεραπεία εξαφανίστηκαν και αυτοί. Παράλληλα και ανεξάρτητα από τους πονοκεφάλους, ο γιατρός μου στο εξωτερικό είχε διαγνώσει σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών: πολυκυστικές ωοθήκες, δυσκολία για εγκυμοσύνη, ελαφριά τάση προς το υπέρβαρο, ακμή και τριχοφυία. Η προτεινόμενη θεραπεία ήταν αντισυλληπτικά που αρνήθηκα να πάρω.

Η ομοιοπαθητικός γιατρός μου έλαβε υπόψη της την διάγνωση, και συνέχισε την θεραπεία μου με διαφορετικά φάρμακα, ομοιοπαθητικά. Λίγους μήνες αργότερα, ο γιατρός μου στο εξωτερικό δεν πίστευε τα αποτελέσματα του υπερηχογραφήματος. Οι κύστες στις ωοθήκες είχαν υποχωρήσει ολοκληρωτικά, είχα χάσει σημαντικό βάρος και η όλη κατάσταση της υγείας μου έδειχνε εξαιρετική.

Λίγους μήνες αργότερα ήμουν έγκυος και σε πολύ καλή γενική κατάσταση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ομοιοπαθητική που κυριολεκτικά άλλαξε την τη ζωή μου προς το καλύτερο.

Κ.Μ.
Από το περιοδικό Ομοιοπαθητική Ιατρική, τεύχος 26-